Cheesecake cu ananas cu sos Haupia
Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, ouă, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Haupia, Placinta Cu Ciocolata Haupia, și Chocolate Haupia Pie Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ananasul în jumătate transversal.
Tăiați 1 porție în 4 felii egale. Se taie bine porțiunea rămasă.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați zahărul brun și romul până când zahărul este dizolvat.
Adăugați felii de ananas; gătiți, întorcând o dată, până când lichidul fierbe rapid și fructele sunt puțin mai întunecate, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fante, transferați feliile de ananas glazurate pe o farfurie cu margini. Acoperiți și răciți.
Adăugați ananasul tocat în tigaie; amestecați des până când fructele sunt puțin mai întunecate, aproximativ 3 minute.
Într-un castron mare cu un mixer la viteză medie, bateți crema de brânză, smântâna, zahărul granulat și ouăle până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ananas-zahăr brun tocat.
Se toarnă umplutura de cremă de brânză în crusta rece de macadamia.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când centrul abia se zgâlțâie când tortul este agitat ușor, 40 până la 50 de minute.
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 1/2 ore, apoi acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Între timp, clătiți tigaia, ștergeți-o, adăugați nucă de cocos și amestecați la foc mediu-mare până la auriu, 4 până la 6 minute.
Se toarnă într-un castron mic; când este rece, acoperiți etanș.
Aranjați felii de ananas glazurate deasupra cheesecake-ului; se presară cu nucă de cocos.
Tăiați cheesecake-ul în pene, transferați-l în farfurii și lingurați aproximativ 2 linguri de sos haupia în jurul fiecărei porții.