Cheesecake Cu Alune De Ciocolată În Stil Perugian
Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 616 calorii, 8g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, unt, zahăr granulat superfin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cheesecake Cu Alune De Ciocolată, Cheesecake Cu Ciocolată Și Alune, și Cheesecake cu alune de ciocolată fără coacere.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, apoi apăsați pe fundul tăvii cu formă de arc.
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Topiți ciocolata cu unt, apoi scoateți-o de pe foc și amestecați în cremă de brânză până se omogenizează.
Bateți în smântână și vanilie.
Bateți împreună ouăle și zahărul într-un castron mare până când amestecul are o consistență asemănătoare mousse-ului, apoi amestecați amestecul de ciocolată și nucile.
Se toarnă umplutura în crustă și se coace 1 1/2 ore. (Partea de sus va fi ușor crăpată.)
Se răcește la temperatura camerei în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră, apoi se răcește cel puțin 1 oră. (Tortul se va scufunda ușor.)
* Biscuiții din făină de grâu sunt biscuiți de grâu integral în stil britanic. Căutați Carr ' s (etichetat "biscuiți de grâu integral" și găsit la majoritatea supermarketurilor) sau marca McVitie ' s (găsită la unele magazine de produse alimentare de specialitate).* Cheesecake-ul cu alune de ciocolată poate fi răcit până la 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.