Cheesecake Chinezesc
Cheesecake chinezesc ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 233 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți brânză ricotta, cremă de brânză, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk), California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake infamul Abbey sau Cheesecake cu scorțișoară și cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 1 inch de ulei de canola în tigaie mare, la 325 grade F.
Într-un castron amestecați crema de brânză, ricotta și 1 1/2 linguri de zahăr cu un bici, până când se amestecă bine.
Bateți oul și laptele împreună.
Așezați 1 1/2 linguri de amestec de brânză în centrul spatelui pielii ruloului de ou și așezați 4 până la 6 zmeură în centrul amestecului de brânză.
Perie ou se spală în jurul marginilor de piele, ori stânga și dreapta părți ale pielii în 1/2-inch, și apoi rola din spate în față, asigurându-se că rola este sigilat.
Se pune în ulei și se gătește ambele părți până se rumenesc.
Lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie timp de 2 până la 3 minute.
Praf cu scorțișoară și zahăr.
Se servește cu frișcă și zmeură, dacă se dorește.