Cheesecake cheie de tei cu sos de căpșuni
Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 475 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de căpșuni, zahăr, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Strawberry Lime Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente și se apasă ferm pe părțile inferioare și 1 inch în sus ale unei tigaie cu arc de 9 inci unsă.
Coaceți la 350 timp de 8 minute; rece.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat 1 1/4 căni de zahăr, bătând până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă smântâna, coaja și sucul.
Se toarnă aluatul în crustă.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute; opriți cuptorul. Deschideți parțial ușa cuptorului; lăsați să stea în cuptor 15 minute.
Scoateți din cuptor și rulați imediat un cuțit în jurul marginii tigaiei, eliberând părțile laterale.
Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă; acoperiți și răciți 8 ore.
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu sos de căpșuni.