Cheesecake Cald Umplut Cu Fudge
O porție conține 715 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cheesecake Cald Umplut Cu Fudge, Cupcakes cu ciocolată Fudge umplute cu ciocolată Fudge Cookie Bar și glazură de bezea Marshmallow, și Fudge-Umplut Sandies.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați 1/3 cană de zahăr, bătând bine. Adăugați treptat făina, bătând la viteză mică până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie și fistic. Apăsați în partea de jos și 1 1/2 inci în sus laturile unei tigaie cu arc de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până când este ușoară și pufoasă; adăugați treptat 1 1/2 căni de zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare. Se amestecă restul de 2 lingurițe de vanilie. (Nu amestecați prea mult.)
Se toarnă jumătate din aluat în crustă; se presară cu bucăți de ciocolată până la 3/4 inch de margine.
Se toarnă aluatul rămas, începând de la marginea exterioară și lucrând spre centru.
Așezați cheesecake pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă 1 oră.
Serviți ușor cald cu frișcă îndulcită, dacă doriți.