Cheeseburgeri Sud-Vestici La Grătar

Cheeseburgerii la grătar din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 522 calorii, 49G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de brânză pepper jack, old El 'n chunky salsa, Kaiser rolls și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Cheeseburgeri de slănină din interior cu maioneză de ceapă verde la grătar, Cheeseburgeri Din Interior, și Cheeseburgeri Din Interior pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită, ceapa și ardeii iute. Formați amestecul în 8 torturi subțiri. Completați fiecare din cele 4 torturi cu 2 felii de brânză.
Așezați chiftelele de vită rămase deasupra; ciupiți marginile pentru a sigila în siguranță.
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 14 până la 16 minute, rotind o dată, până când burgerii sunt ușor fermi atunci când sunt presați în centru.
Adăugați rulouri, tăiați părțile în jos, pentru ultimele 4 minute de grătar sau până când sunt prăjite.
Serviți chiftele pe rulouri cu sos taco.