Cheeseburgeri La Grătar

Reteta gratar cheeseburgeri ar putea satisface pofta ta American în jurul 1 oră. Această rețetă face 6 porții cu 938 calorii, 47G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, sos de soia, chifle de hamburger din semințe de susan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza avocado ai putea urma acest curs principal cu Nucă De Cocos Avocado Înghețată ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cheeseburgeri frecați cu cafea cu sos de grătar Texas, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Cheeseburgeri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați pudra de chili și gătiți, amestecând, până la prăjit, aproximativ 1 minut. Se amestecă ketchup-ul, conservele, muștarul, oțetul, sosul de soia, sosul Worcestershire și 1/2 cană de apă. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un blender și se piurează până se omogenizează; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Combinați carnea de vită măcinată și 3 linguri de sos de grătar pregătit într-un bol; se amestecă cu mâinile până se combină. Formați carnea în șase chiftele groase de 1/2 inci; condimentează ambele părți cu sare și piper.
Preîncălziți un grătar la mediu. Aruncați ceapa cu 1 lingură de sos de grătar și uleiul vegetal. Grătar (folosiți un coș de grătar dacă aveți unul), rotind ocazional, până când este ușor carbonizat, aproximativ 8 minute.
Transferați 1/2 cană din sosul de grătar rămas într-un bol separat pentru periaj. Creșteți temperatura grătarului la înălțime medie și grătați prăjiturile, periați cu sosul de grătar și răsturnați ocazional, aproximativ 8 minute pentru mediu rar; acoperiți cu brânza în ultimul minut și acoperiți pentru a se topi. Prăjiți chiflele pe grătar.
Serviți burgerii pe chifle; deasupra cu ceapa la grătar, feliile de avocado și mai mult sos de grătar.
Fotografie de Anna Williams