Cheeseburgeri La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cheeseburgerii de fermă la grătar. Această rețetă servește 4. O porție conține 504 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pansament de fermă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Southwest Ranch Cheeseburgeri, Ranch-Bacon Cheeseburgeri, și Cheeseburgeri La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită, ceapa, pătrunjelul, 3 linguri de pansament și ardeiul. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
Așezați chiftelele pe grătar. Închideți grătarul. Grill 4 până la 6 minute sau până când termometrul de carne introdus în centrul de patties citește 71° și patties nu mai sunt roz în centru. Top fiecare patty cu felie de brânză.
Lăsați să stea pe grătar aproximativ 3 minute sau până când brânza este topită.
Răspândiți pansamentul ranch rămas pe părțile tăiate ale chiflelor.
Așezați chiftelele și murăturile acoperite cu brânză în chifle.