Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cheeseburgerii cu slănină umplută. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper kosher, ketchup, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Cheeseburgeri Umpluți Cu Bacon Și Cheddar, Cheeseburgeri Bacon pentru 2, și Cheeseburgeri Cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați brânza jack și slănina tocată într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți carnea de vită într-un alt bol și condimentați cu sare și piper; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a o amesteca. Aplatizați 1/4 din amestecul de carne în palma mâinii. Strângeți împreună aproximativ o lingură de amestec de brânză și slănină pentru a face puțină pepită; pune-l în centrul cărnii de vită măcinată. Aduceți părțile laterale ale tortului peste umplutură, asigurându-vă că brânza este complet acoperită de carne. Aplatiza ușor pentru o formă patty frumos. Așezați-le una lângă alta pe un platou la frigider în timp ce pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar în aer liber cu gaz sau cărbune și încălziți-l foarte tare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Ungeți grătarele cu ulei pentru a împiedica burgerii să se lipească. Grătați burgerii timp de 8 minute pe fiecare parte pentru mediu. (USDA recomandă gătirea cărnii de vită măcinată până când nu mai este roz și temperatura internă este de 160 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți burgerii pe o farfurie laterală curată în timp ce prăjiți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Frecați grătarul cu mai mult ulei și așezați chiflele tăiate în jos, prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Serviți burgerii cu condimentul preferat și orice garnitură care vă place, cum ar fi salată, roșii feliate, ceapă și/sau avocado.