Cheeseburgeri cu ciuperci
Cheeseburgers cu ciuperci necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 495 de calorii , 28 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți ciuperci, procesați brânză americană, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51% , care este solid. Risotto cremos cu ciuperci , aburind, friptură cu sos de ciuperci și capace de ciuperci umplute Alouette® sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ciupercile, ceapa, oregano, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în patru chifle.
Prăjiți burgerii, acoperiți, la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 160° și sucurile curg limpede. Acoperiți fiecare burger cu o felie de brânză.
Serviți pe chifle cu salată verde dacă doriți.