Cheeseburgeri cu ardei iute verde carbonizat și ceapă

Cheeseburgerii cu ardei iute verde carbonizat și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 951 calorii, 52G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, piper măcinat, chifle de hamburger din semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cartofi prăjiți de casă din fontă cu ardei iute verzi prăjiți, coriandru, ceapă verde, Radicchio și sos cremos de usturoi, Friptură Asiatică Cu Fustă La Grătar Și Ceapă Verde Carbonizată, și Sardine La Grătar, Lămâie Carbonizată Și Ardei Iute.
Instrucțiuni
Bateți maioneza și sosul de grătar într-un castron mic pentru a amesteca. Acoperiți și răciți.
Amestecați mandrina măcinată cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper doar pentru a amesteca (nu amestecați prea mult). Formați amestecul în șase torturi groase de 1 1/2 inch. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Rulați 1 frigăruie metalică orizontal prin centrul fiecărei felii de ceapă.
Ungeți ușor feliile de ceapă cu ulei pentru a acoperi. Frecați ardeii iute cu ulei.
Transferați ceapa și ardeii iute la grătar. Ceapa la grătar până se înmoaie și se rumeneste, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți frigarui din ceapă. Se toacă ceapa; se transferă într-un castron mic. Char chiles până la înnegrit pe toate părțile. Închideți chiles în pungă de hârtie 10 minute. Curățați, semănați și tocați ardei iute.
Se amestecă în ceapă. Condimentați ceapa și ardeii iute după gust cu sare și piper.
Presărați burgeri cu sare și piper. Grill burgeri până fierte la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. Completați fiecare burger cu 2 felii de brânză în ultimul minut de gătit.
Așezați jumătățile inferioare ale rulourilor pe suprafața de lucru. Împărțiți amestecul chile-ceapă între rulouri.
Așezați cheeseburgerii deasupra amestecului de chile-ceapă.
Întindeți 1 lingură de maioneză-sos de grătar peste brânză, acoperiți cu blaturi de chifle și serviți, trecând sosul rămas.
Carnea proaspăt măcinată face într-adevăr o diferență suculentă când vine vorba de burgeri. Pur și simplu alegeți o bucată frumoasă de friptură de chuck la supermarket și cereți măcelarului să o macine pentru dvs.* Ardei iute proaspete disponibile pe piețele din America Latină și unele supermarketuri.