Cheeseboard Paste coace
Coacerea pastelor cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 1121 calorii, 44G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, usturoi și brânză de ierburi, cum ar fi boursin, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bastoane de brânză, Tartă cu brânză și ceapă, și Cheeseboard souffl și salată de sezon.
Instrucțiuni
Pentru a găti pastele, aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă, adăugați o măsură generoasă de sare și vârf în paste. Se amestecă o dată și se întoarce la fierbere, apoi se fierbe rapid timp de 12 minute. Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.
Pentru a face sosul, turnați laptele într-o tigaie și adăugați untul, făina și o mulțime de condimente. Se toarna jumatate de nucsoara(sau se presara in pamant). Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând tot timpul până când face un sos neted și cremos.
Scurgeți pastele și introduceți-le în sos. Gustați și adăugați condimente suplimentare, dacă este necesar. Se amestecă șunca și se rade în cheddar, apoi se înclină într-un vas rezistent la cuptor. Tăiați brânzeturile rămase și rotiți-le în paste pentru a face buzunare cu brânză.
Se amestecă nucile și pătrunjelul împreună, apoi se împrăștie peste paste.
Coaceți la cuptor timp de 30 de minute până când nucile sunt aurii și crocante și totul este fierbinte.