Cheddar și brânză albastră cartofi copți de două ori
Cheddar și brânză albastră cartofi de două ori coapte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 354 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, brânză, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Brânză albastră și cartofi Festonați Cheddar, Brânză Albastră De Două Ori-Cartofi Copți, și Piure De Cartofi Cu Brânză Albastră De Rozmarin De Două Ori La Cuptor.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu o furculiță, și aranja într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Acoperiți cartofii cu prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la maxim 12 minute sau până când este gata.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, ciuperci și oregano; se acoperă cu spray de gătit. Gatiti 6 minute sau pana se inmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Aranjați cojile pe o foaie de copt. Pune deoparte.
Bateți pulpa de cartofi, laptele și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare cu un mixer la viteză medie până la omogenizare. Umpleți cojile uniform cu amestec de cartofi. Se acoperă cu amestec de ciuperci.
Se presară uniform cu brânză Cheddar.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza se topește.