Cheddar și bile de măsline
Cheddar și bile de măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 86 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de măsline, brânză Cheddar foarte ascuțită, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 10%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bile De Măsline, Bile De Măsline Cu Brânză, și Bile Labne condimentate în ulei de măsline.
Instrucțiuni
Lăsați brânza să stea până când este la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați brânza, untul și ardeiul folosind un blender de patiserie. Amestecați treptat făina, mai întâi folosind blenderul de patiserie, apoi folosind mâinile.
Se amestecă până când aluatul se strânge. Ar trebui să formeze o minge solidă cu un aspect neted, dar să aibă o textură sfărâmicioasă atunci când este despărțită. Dacă aluatul pare prea uscat, adăugați mai multă brânză mărunțită.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Scoateți o bucată mică de aluat și acoperiți o măsline cu ea.
Rulați ușor între palme pentru a netezi și sigila măslinul din interiorul mingii.
Așezați pe o foaie de cookie unsă și repetați cu aluatul și măslinele rămase.
Așezați tava cu măsline acoperite la frigider timp de 10 minute pentru a se întări.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.