Cheddar și arpagic Scones
Cheddar și arpagic Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 348 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, arpagic, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar Arpagic Scones, Spanac Cheddar Arpagic Scones, și Bacon-cheddar-biscuiți de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite ținute în cruce, tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă 2/3 cană de cremă.
Adăugați Cheddar și arpagic și folosiți-vă mâinile pentru a combina; aluatul trebuie să fie sfărâmicios. Frământați aluatul de câteva ori până se reunește. Bateți-l ușor într-o bilă, apoi aplatizați ușor într-un disc gros de 1 inch.
Transferați pe o foaie de copt. Feliați în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în jumătate.
Ungeți blatul cu crema rămasă.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până devin aurii.Bacsis: pentru un sandviș consistent, împărțiți o scone în jumătate, întindeți-o cu muștar și umpleți-o cu resturi de curcan sau șuncă.