Cheddar Umflat-Caserolă De Orez
Puffed Cheddar-orez caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 274 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de tartru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Puffed Cheddar Jalape Crackers, Răsuciri De Brânză Cheddar Umflate, și Caserola De Orez Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți un suflet rotund de 3 litri sau alt vas de copt.
Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul.
Bateți făina până se omogenizează.
Șoptind constant, turnați încet laptele și gătiți până se îngroașă și clocotește, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la minim și amestecați brânza până se topește; se ia de pe foc.
Într-un castron, amestecați gălbenușurile de ou, sarea și 1 linguriță. paprika.
Bateți în sos de brânză și orez. Într-un alt castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți albușurile cu cremă de tartru până când sunt rigide, dar totuși lucioase. Se amestecă 1/4 din albușurile bătute în amestecul de orez pentru a se ușura, apoi se pliază ușor în albușurile rămase. Lingură în vasul pregătit și praf cu restul de 1/4 linguriță. paprika.
Coaceți până la pufos, maro auriu și puneți-l în centru, 45 până la 50 de minute.