Cheddar cârnați coace este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 421 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, brânză cheddar, supă de brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Mere-Cârnați-Cheddar Mic Dejun Coace, Cârnați și mere Cheddar Biscuit coace, și Cârnați de pui, mere și Cheddar mic dejun coace.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. În tigaie se sfărâmă și se fierbe cârnații la foc mediu până se rumenesc. În vasul de copt 9x13 uns puneți cartofii. Se acoperă cu cârnați fierți, apoi broccoli. Într-un castron mic, combinați supa și laptele. Lingură peste broccoli. Se acoperă cu brânză rasă. Acoperiți și coaceți timp de 40-45 de minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Supă Cremoasă De Dovleac Butternut Din Carton
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)