Biscuiții cu fulgi de cheddar-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 223 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină, zahăr, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cheddar-Biscuiți Cu Fulgi De Cimbru, Cheddar Fulgios-Biscuiți Cu Arpagic, și Biscuiți Pufoși Cu Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt, zahărul, sarea și smântâna de tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați untul folosind un tăietor de patiserie sau o furculiță până când are dimensiunea mazării. Faceți o fântână în centrul amestecului și măsurați laptele, brânza și cimbru în castron. Se amestecă ușor până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Aluat
Cimbru
Lapte
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
Bol
4
Rulați sau bateți pe o suprafață făinoasă până la 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
5
Tăiați în cercuri și așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când fundul biscuiților se rumenesc.