Cheddar-Bacon-Sparanghel Straturi

Cheddar-Bacon-Sparanghel Straturi
Cheddar-Bacon-sparanghel straturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 562 calorii. Dacă aveți la îndemână lapte, slănină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Bacon & Cheddar Straturi, Cheddar, slănină și straturi de roșii, și Mămăligă Cheddar Cu Sparanghel Învelit În Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Zdrobiți slănina și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați sparanghelul, acoperiți și aburiți până la un verde strălucitor, dar încă crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Scoateți sparanghelul și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
6
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, muștarul uscat, sarea și piperul până când sunt netede și bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Așezați feliile de pâine în fundul vasului, tăiați și montați felii suplimentare după cum este necesar pentru a umple spațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
9
Presărați 1 cană de brânză Cheddar peste pâine, urmată de ceapa tăiată cubulețe. Aranjați sulițele de sparanghel și ardeiul gras roșu într-un strat peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ardei RoșuArdei Roșu
Brânză CheddarBrânză Cheddar
PâinePâine
CeapăCeapă
10
Presărați slănină mărunțită peste ardeiul gras roșu; deasupra cu un alt strat de felii de pâine, tăind și umplând spațiile ca înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
PâinePâine
11
Se toarnă amestecul de ou-lapte uniform peste caserolă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
12
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți caserola timp de 50 de minute; presărați 1 cană brânză Cheddar mărunțită peste partea superioară a caserolei, reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită și barbotată și un cuțit introdus în centrul caserolei iese curat, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista