Cheddar-Bacon-Sparanghel Straturi
Cheddar-Bacon-sparanghel straturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 562 calorii. Dacă aveți la îndemână lapte, slănină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Bacon & Cheddar Straturi, Cheddar, slănină și straturi de roșii, și Mămăligă Cheddar Cu Sparanghel Învelit În Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Zdrobiți slănina și dați deoparte.
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere.
Adăugați sparanghelul, acoperiți și aburiți până la un verde strălucitor, dar încă crocant, aproximativ 5 minute.
Scoateți sparanghelul și puneți-l deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, muștarul uscat, sarea și piperul până când sunt netede și bine combinate.
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Așezați feliile de pâine în fundul vasului, tăiați și montați felii suplimentare după cum este necesar pentru a umple spațiile.
Presărați 1 cană de brânză Cheddar peste pâine, urmată de ceapa tăiată cubulețe. Aranjați sulițele de sparanghel și ardeiul gras roșu într-un strat peste ceapă.
Presărați slănină mărunțită peste ardeiul gras roșu; deasupra cu un alt strat de felii de pâine, tăind și umplând spațiile ca înainte.
Se toarnă amestecul de ou-lapte uniform peste caserolă și se dă la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți caserola timp de 50 de minute; presărați 1 cană brânză Cheddar mărunțită peste partea superioară a caserolei, reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită și barbotată și un cuțit introdus în centrul caserolei iese curat, încă 10 până la 15 minute.