Chayote și tocană de cârnați

Chayote și tocană de cârnați
Chayote și cârnați tocană este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Un amestec de cimbru măcinat, conserve de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă picantă de tocană jamaicană de pui și Chayote, Kielbasa Stew' aka ' tocană de cârnați, și Tocană De Fasole Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o cratiță mare la foc mediu-mare; gătiți cârnații în tigaie până se rumenesc; scoateți cârnații pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați uleiul de măsline. ceapa și usturoiul la tigaie; gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, 3 până la 5 minute. Întoarceți cârnații în tigaie împreună cu dovleceii chayote și ardeii jalapeno; gătiți și amestecați până când dovlecelul începe să se înmoaie, 10 până la 15 minute. Se amestecă roșiile, fasolea neagră, porumbul, cimbrul și pudra de chili; condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se incalzeste complet, aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sare și PiperSare și Piper
ChayoteChayote
Praf De ChiliPraf De Chili
Fasole NeagrăFasole Neagră
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
CimbruCimbru
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista