Chayote Prăjit Și Aruncare De Ardei Roșu
Chayote prăjit și aruncarea ardeiului roșu este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână parmezan, ardei gras, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați chayotes; gatiti si amestecati 5 min. sau până se rumenesc uniform. Capac; gatiti la foc mediu-mic 7 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați ardei și usturoi; gatiti 3 min., amestecând ocazional.
Amestecați mayo, suc de lămâie și 1 cană de coriandru în blender până se omogenizează. Tăiați coriandrul rămas. Aruncați amestecul de chayote cu jumătate din amestecul de mayo; așezați pe farfuria de servire. Se acoperă cu amestecul de mayo rămas, parmezan și coriandru tocat.