Chawan Mushi cu creveți și mazăre de primăvară

Chawan Mushi cu creveți și mazăre de primăvară
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Chawan Mushi cu creveți și mazăre de primăvară ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ceapă verde, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Serios Asiatice: Chawan Mushi, Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, și Mazăre aproape de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra dashi, 1 lingură mirin și2 căni de apă caldă într-un castron mediu. Se amestecăpentru a dizolva pulberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați 1 lingură dashimixture într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați sos de soia,ulei și restul de 2 lingurițe mirin; set dashi sauceaside. Setați amestecul dashi rămas lateralpentru cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
CremăCremă
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Setați un abur mare de bambus peste un vas mare umplut cu 1 " de apă fierbinte. Dacăfolosind mazăre proaspătă, puneți-o într-un castron mic și lat. Acoperiți și gătițipână când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute(dacă folosiți mazăre congelată, nu gătiți). Repetațicu creveți și ciuperci, așezând fiecareîn boluri mici și largi separate și gătiți în aburi până când creveții sunt doar opaci și ciupercile sunt înmuiate, aproximativ 2 minutepentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
CiuperciCiuperci
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecați ușor ouăle într-un castron mare pentru a amesteca(nu creați bule); amestecați amestecul dashi servit pentru cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DashiDashi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare sau într-o ceașcă de măsurare de 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Aruncați mazărea, ciupercile și ceapa verde într-un castron mediu și combinați. Împărțiți toatedar 2 linguri amestec de mazăre între 6 boluri mici rezistente la căldură sau ramekine de 8 uncii (setmaining amestec de mazăre deoparte pentru servire);se toarnă cremă dashi peste amestecul de mazăre,împărțind uniform. Acoperiți bine fiecare castroncu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapa VerdeCeapa Verde
CremăCremă
DashiDashi
MazăreMazăre
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
8
Așezați bolurile în abur, acoperiți și gătiți până când crema este doar setată, dar încă fără jiggless ușor în centru, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Creme de Top cu sos dashi rezervat, amestec de mazăre și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
DashiDashi
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista