Chawan Mushi cu creveți și mazăre de primăvară

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Chawan Mushi cu creveți și mazăre de primăvară ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ceapă verde, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Serios Asiatice: Chawan Mushi, Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, și Mazăre aproape de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra dashi, 1 lingură mirin și2 căni de apă caldă într-un castron mediu. Se amestecăpentru a dizolva pulberea.
Transferați 1 lingură dashimixture într-un castron mic.
Adăugați sos de soia,ulei și restul de 2 lingurițe mirin; set dashi sauceaside. Setați amestecul dashi rămas lateralpentru cremă.
Setați un abur mare de bambus peste un vas mare umplut cu 1 " de apă fierbinte. Dacăfolosind mazăre proaspătă, puneți-o într-un castron mic și lat. Acoperiți și gătițipână când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute(dacă folosiți mazăre congelată, nu gătiți). Repetațicu creveți și ciuperci, așezând fiecareîn boluri mici și largi separate și gătiți în aburi până când creveții sunt doar opaci și ciupercile sunt înmuiate, aproximativ 2 minutepentru fiecare.
Amestecați ușor ouăle într-un castron mare pentru a amesteca(nu creați bule); amestecați amestecul dashi servit pentru cremă.
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare sau într-o ceașcă de măsurare de 4 căni.
Aruncați mazărea, ciupercile și ceapa verde într-un castron mediu și combinați. Împărțiți toatedar 2 linguri amestec de mazăre între 6 boluri mici rezistente la căldură sau ramekine de 8 uncii (setmaining amestec de mazăre deoparte pentru servire);se toarnă cremă dashi peste amestecul de mazăre,împărțind uniform. Acoperiți bine fiecare castroncu folie de plastic.
Așezați bolurile în abur, acoperiți și gătiți până când crema este doar setată, dar încă fără jiggless ușor în centru, 10-15 minute.
Creme de Top cu sos dashi rezervat, amestec de mazăre și creveți.