Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan
Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 531 calorii. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de pui, crenguțe de chervil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chasseur de pui (pui în stil vânător), Pui Cacciatore peste parmezan cremos mamaliga, și Pui cochet și cârnați peste mamaliga parmezan cremos.
Instrucțiuni
1
Încălziți câteva linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Presărați bucățile de pui pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
3
Așezați puiul cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc. Întoarceți puiul și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul pe o foaie de copt sau pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și piper și se sotează până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Scoateți ciupercile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați o atingere mai mult ulei de canola și adăugați șalotele și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă
8
Adăugați 1 lingură de pastă de roșii și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
9
Adăugați vinul alb și coniacul și reduceți timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Coniac
10
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Adăugați ciupercile și cuibăriți puiul în sos, cu pielea în sus. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Odată ce puiul este gătit, scoateți-l din tigaie și puneți-l pe o farfurie. Gustă sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați încă 1 lingură de pastă de roșii și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Adăugați untul pentru a îmbogăți sosul. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Adăugați tarhonul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
16
Serviți sosul cu puiul și o parte din Polenta cremoasă cu Gruyere și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Gruyere
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
17
Garnisiți cu câteva crenguțe de chervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chervil
18
Adăugați stocul într-o cratiță medie și dați la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
19
Adăugați polenta într-un flux fin, amestecând constant cu un tel de sârmă. Odată ce toate polentaa fost adăugat, reduceți căldura la minim și acoperiți tigaia. Amestecați amestecul, folosind o lingură de lemn, la fiecare 5 minute și continuați să gătiți până când tot lichidul a fost absorbit și amestecul este foarte cremos, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
20
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna grea și brânzeturile până se combină. Gust șisezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)