Charlottes de pere cu mușețel Cr Ampermme Anglaise

Charlottes de pere cu mușețel Cr Ampermme Anglaise
Pear Charlottes cu mușețel Cr Aproximme Anglaise este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 497 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frișcă grea, mușețel CR aproxumme anglaise, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Charlottes de pere cu mușețel Cr Ampermme Anglaise, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Crincormme Anglaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1/2 cană de apă și zahăr la fiert într-o cratiță mică grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă stafidele și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
4
Lăsați să se înmoaie 1 oră.
5
Scurgeți stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
6
Între timp, încălziți mierea într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă pere; saut-ul doar până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
8
Se amestecă în stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de F. Unt de unt opt 1 1/4 cană de cremă, apoi presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cupe pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați 8 felii de pâine pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
4
Tăiați 1 rundă din fiecare felie pentru a se potrivi cu fundul cupei. Linia de fund cupa cu runde de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Tăiați suficient din feliile de pâine rămase în fâșii suficient de largi pentru a alinia părțile Cupei; aliniați părțile Cupei complet cu benzi, tăind pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
6
Tăiați suficient din pâinea rămasă în cuburi de 1/2 inch pentru a măsura 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Bateți smântâna, zahărul, ouăle, romul și vanilia într-un castron mare pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați 4 căni de cuburi de pâine și amestec de fructe; se amestecă pentru a se amesteca. Împărțiți între cupe pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
FructeFructe
9
Coaceți carlotte până când centrul este umflat și setat, aproximativ 55 de minute. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea la temperatura camerei. Se încălzește în cuptorul 350 F pentru 7 minute.) Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale charlottes. Inversați pe plăci. Spoon crincormme anglaise peste charlottes calde.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista