Charlottes de pere cu mușețel Cr Ampermme Anglaise
Pear Charlottes cu mușețel Cr Aproximme Anglaise este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 497 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frișcă grea, mușețel CR aproxumme anglaise, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Charlottes de pere cu mușețel Cr Ampermme Anglaise, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Crincormme Anglaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1/2 cană de apă și zahăr la fiert într-o cratiță mică grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă stafidele și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
4
Lăsați să se înmoaie 1 oră.
5
Scurgeți stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
6
Între timp, încălziți mierea într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se adaugă pere; saut-ul doar până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
8
Se amestecă în stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de F. Unt de unt opt 1 1/4 cană de cremă, apoi presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cupe pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Așezați 8 felii de pâine pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
4
Tăiați 1 rundă din fiecare felie pentru a se potrivi cu fundul cupei. Linia de fund cupa cu runde de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
5
Tăiați suficient din feliile de pâine rămase în fâșii suficient de largi pentru a alinia părțile Cupei; aliniați părțile Cupei complet cu benzi, tăind pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
6
Tăiați suficient din pâinea rămasă în cuburi de 1/2 inch pentru a măsura 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
7
Bateți smântâna, zahărul, ouăle, romul și vanilia într-un castron mare pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Cremă
Zahăr
Ouă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați 4 căni de cuburi de pâine și amestec de fructe; se amestecă pentru a se amesteca. Împărțiți între cupe pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Fructe
9
Coaceți carlotte până când centrul este umflat și setat, aproximativ 55 de minute. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați să stea la temperatura camerei. Se încălzește în cuptorul 350 F pentru 7 minute.) Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale charlottes. Inversați pe plăci. Spoon crincormme anglaise peste charlottes calde.