Charlottes De Mere Calde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Charlottele calde de mere. Această rețetă servește 10 și costă 3,02 USD pe porție. O porție conține 969 calorii, 14g de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scorțișoară, unt, pâine subțire și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Charlottes Individuale De Mere, Charlottes De Caise Și Mere, și Carne Tocată Charlottes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 băț de unt într-o caserolă mare.
Adăugați zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând până la auriu pal, dar granulat, aproximativ 5 minute.
Adăugați merele și amestecați până la barbotare.
Adăugați scorțișoara și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când merele sunt descompuse, aproximativ 40 de minute. Începeți să amestecați ușor din partea de jos a caserolei și gătiți până când amestecul este ușor caramelizat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați într-un platou pentru a se răci.
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți restul de 3 bețișoare de unt într-o cratiță medie; îndepărtați spuma.
Turnați untul topit într-un castron mic, lăsând în urmă orice solide din lapte.
Ungeți zece ramekine de 4 inci cu untul topit.
Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 4 inci, ștampilați 10 discuri din 10 felii de pâine; aruncați garniturile.
Ungeți discurile pe ambele părți cu unt topit și puneți-le în ramekins.
Scoateți crustele din feliile de pâine rămase.
Ungeți feliile pe ambele părți cu untul topit și tăiați fiecare felie în 3 dreptunghiuri egale.
Stați 10 dreptunghiuri de pâine în interiorul marginii fiecărui ramekin, suprapunându-le ușor. Lingurați 2/3 cană din amestecul de mere în fiecare ramekin și neteziți suprafața. Îndoiți cu grijă pâinea peste umplutură, apăsând ușor pentru a închide umplutura. Acoperiți ramekinele cu folie și coaceți timp de 1 oră, sau până când pâinea se rumeneste ușor și umplutura clocotește.
Scoateți folia și coaceți timp de 10 minute mai mult sau până când pâinea este rumenită și crocantă.
Alunecați pe o mănușă de cuptor și desfaceți charlottes 1 la un moment dat, întorcându-le pe mănușă și apoi așezându-le cu partea dreaptă în sus pe farfuriile de desert.
Se lasă să se răcească 15 minute. Puneți o lingură de înghețată deasupra și serviți imediat.