Charlottes De Mere Calde

Charlottes De Mere Calde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Charlottele calde de mere. Această rețetă servește 10 și costă 3,02 USD pe porție. O porție conține 969 calorii, 14g de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scorțișoară, unt, pâine subțire și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Charlottes Individuale De Mere, Charlottes De Caise Și Mere, și Carne Tocată Charlottes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 băț de unt într-o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2
Adăugați zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând până la auriu pal, dar granulat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați merele și amestecați până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați scorțișoara și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când merele sunt descompuse, aproximativ 40 de minute. Începeți să amestecați ușor din partea de jos a caserolei și gătiți până când amestecul este ușor caramelizat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Transferați într-un platou pentru a se răci.
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Topiți restul de 3 bețișoare de unt într-o cratiță medie; îndepărtați spuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Turnați untul topit într-un castron mic, lăsând în urmă orice solide din lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ungeți zece ramekine de 4 inci cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 4 inci, ștampilați 10 discuri din 10 felii de pâine; aruncați garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
11
Ungeți discurile pe ambele părți cu unt topit și puneți-le în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Scoateți crustele din feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
13
Ungeți feliile pe ambele părți cu untul topit și tăiați fiecare felie în 3 dreptunghiuri egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
14
Stați 10 dreptunghiuri de pâine în interiorul marginii fiecărui ramekin, suprapunându-le ușor. Lingurați 2/3 cană din amestecul de mere în fiecare ramekin și neteziți suprafața. Îndoiți cu grijă pâinea peste umplutură, apăsând ușor pentru a închide umplutura. Acoperiți ramekinele cu folie și coaceți timp de 1 oră, sau până când pâinea se rumeneste ușor și umplutura clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Scoateți folia și coaceți timp de 10 minute mai mult sau până când pâinea este rumenită și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
16
Alunecați pe o mănușă de cuptor și desfaceți charlottes 1 la un moment dat, întorcându-le pe mănușă și apoi așezându-le cu partea dreaptă în sus pe farfuriile de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
17
Se lasă să se răcească 15 minute. Puneți o lingură de înghețată deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista