Charles Chocolates Trufe De Ciocolată Dulce-Amăruie
Charles Chocolates Trufe de ciocolată dulce-amărui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 60 de porții cu 60 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, fasole de vanilie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Charles Ciocolată Pecan Brownies Rețetă, Trufe De Ciocolată-Portocală Dulce-Amăruie, și Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crema într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați ciocolata tocată într-un vas termorezistent și puneți-o deoparte.Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și folosiți partea din spate a unui cuțit pentru a răzui semințele de vanilie în cremă. Aruncați păstăia sau rezervați-o pentru o altă utilizare.
Lăsați smântâna și vanilia să se absoarbă timp de 10 minute.Întoarceți crema la foc mic la foc mediu.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolata rezervată și se lasă să stea netulburată timp de 5 minute.
Bateți ciocolata și smântâna împreună până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un vas de copt de 8 pe 8 inci. Acoperiți și refrigerați până se întărește, cel puțin 5 ore.Folosind un balon mic de pepene galben sau o linguriță mică, scoateți o bilă de 1 inch din amestecul de ciocolată în mână și rotiți-o între palme până când este oarecum netedă și rotundă.
Așezați pe o foaie de copt și repetați cu amestecul de ciocolată rămas.
Așezați pudra de cacao într-un castron sau tigaie puțin adâncă.
Rulați trufele în pudra de cacao până când sunt acoperite uniform. Păstrați trufele la o temperatură rece a camerei (55—65-2) timp de până la 2 săptămâni într-un recipient etanș, dar nu le refrigerați și nu le congelați-acest lucru dăunează texturii ciocolatei cremoase.