Charles Chocolates Trufe De Ciocolată Dulce-Amăruie

Charles Chocolates Trufe De Ciocolată Dulce-Amăruie
Charles Chocolates Trufe de ciocolată dulce-amărui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 60 de porții cu 60 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, fasole de vanilie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Charles Ciocolată Pecan Brownies Rețetă, Trufe De Ciocolată-Portocală Dulce-Amăruie, și Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați crema într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Așezați ciocolata tocată într-un vas termorezistent și puneți-o deoparte.Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și folosiți partea din spate a unui cuțit pentru a răzui semințele de vanilie în cremă. Aruncați păstăia sau rezervați-o pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Lăsați smântâna și vanilia să se absoarbă timp de 10 minute.Întoarceți crema la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
5
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolata rezervată și se lasă să stea netulburată timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
6
Bateți ciocolata și smântâna împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un vas de copt de 8 pe 8 inci. Acoperiți și refrigerați până se întărește, cel puțin 5 ore.Folosind un balon mic de pepene galben sau o linguriță mică, scoateți o bilă de 1 inch din amestecul de ciocolată în mână și rotiți-o între palme până când este oarecum netedă și rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Pepene GalbenPepene Galben
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Tava De CoptTava De Copt
8
Așezați pe o foaie de copt și repetați cu amestecul de ciocolată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Așezați pudra de cacao într-un castron sau tigaie puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
10
Rulați trufele în pudra de cacao până când sunt acoperite uniform. Păstrați trufele la o temperatură rece a camerei (55—65-2) timp de până la 2 săptămâni într-un recipient etanș, dar nu le refrigerați și nu le congelați-acest lucru dăunează texturii ciocolatei cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CiocolataCiocolata
TrufeTrufe
RolaRola
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista