Chardonnay Gravy

Chardonnay Gravy
Sosul Chardonnay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 191g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1334 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 8.67 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați mănuși și gât dintr-un curcan, țelină, curcan prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pui cu mere-sos Chardonnay, Curcan Fluturat Cu Glazură De Ierburi Și Sos Chardonnay, și Curcan prăjit la grătar cu sos Chardonnay.

Instrucțiuni

1
Clătiți mănușile și gâtul (răciți ficatul etanș pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
2
Combinați măruntaiele, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1 cană de bulion într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu; acoperiți. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute. Întoarceți căldura la mare și fierbeți, neacoperit, amestecând des pe măsură ce lichidul se evaporă. Apoi amestecați măruntaiele și legumele până se rumenesc și se lipesc de tigaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați restul de 3 căni de bulion și piper, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite libere. Acoperiți tigaia. Se fierbe ușor până când pipota este fragedă atunci când este străpunsă, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficat și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât; tăiați fin carnea de gât și măruntaiele. Măsurați bulionul și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
În tigaie, amestecați ușor amidonul de porumb cu 1/3 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați bulion și dulciuri mărunțite fin. Se amestecă la foc mare până la fierbere, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
După ce curcanul este gata, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați Chardonnay în tigaia de prăjire și, la foc mic, răzuiți bucățile rumenite libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Adăugați amestecul de vin în sos și aduceți la fierbere, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista