Chardonnay Gravy

Sosul Chardonnay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 191g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1334 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 8.67 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați mănuși și gât dintr-un curcan, țelină, curcan prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pui cu mere-sos Chardonnay, Curcan Fluturat Cu Glazură De Ierburi Și Sos Chardonnay, și Curcan prăjit la grătar cu sos Chardonnay.
Instrucțiuni
Clătiți mănușile și gâtul (răciți ficatul etanș pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări).
Combinați măruntaiele, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1 cană de bulion într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu; acoperiți. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute. Întoarceți căldura la mare și fierbeți, neacoperit, amestecând des pe măsură ce lichidul se evaporă. Apoi amestecați măruntaiele și legumele până se rumenesc și se lipesc de tigaie, 12 până la 15 minute.
Adăugați restul de 3 căni de bulion și piper, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite libere. Acoperiți tigaia. Se fierbe ușor până când pipota este fragedă atunci când este străpunsă, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficat și gătiți încă 10 minute.
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât; tăiați fin carnea de gât și măruntaiele. Măsurați bulionul și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 1 litru.
În tigaie, amestecați ușor amidonul de porumb cu 1/3 cană de apă.
Adăugați bulion și dulciuri mărunțite fin. Se amestecă la foc mare până la fierbere, aproximativ 5 minute.
După ce curcanul este gata, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Adăugați Chardonnay în tigaia de prăjire și, la foc mic, răzuiți bucățile rumenite libere.
Adăugați amestecul de vin în sos și aduceți la fierbere, amestecând.