Chardon de pui al bunicii

Chardon de pui al bunicii
Chardonul de pui al bunicii este un fel principal care servește 8. O porție conține 283 de calorii, 30 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Un amestec de pesmet, sare și piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 65%. Rețete similare includ caserola de pui a bunicii, supa mea de pui este mai bună decât cea a bunicii și caserola de pui a bunicii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Crustă De Plăcintă Pentru Preparate AdânciCrustă De Plăcintă Pentru Preparate Adânci
2
Într-un castron puțin adânc, bate oul cu sare, piper și 1 linguriță de usturoi pudră. Într-un vas separat, amestecați pesmetul cu 1 linguriță de praf de usturoi și parmezan. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac
3
Amestecați untul topit și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Lamaie Si Frunze De Menta ProaspataFelii De Lamaie Si Frunze De Menta Proaspata
(folositi Mai Putin Daca Carnatii Sunt Sarati)(folositi Mai Putin Daca Carnatii Sunt Sarati)
4
Turnați aproximativ 2/3 din amestecul de unt în fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci. Înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(folositi Mai Putin Daca Carnatii Sunt Sarati)(folositi Mai Putin Daca Carnatii Sunt Sarati)
Echipamente pe care le vei folosi
Dulce De Leche, DividedDulce De Leche, Divided
5
Întindeți ciupercile într-un strat uniform pe fundul vasului. Înmuiați fiecare piept de pui în amestecul de ouă, apoi în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Cu Supa De Usturoi Prajita, NediluataCu Supa De Usturoi Prajita, Nediluata
Biscuiți și Legume ProaspeteBiscuiți și Legume Proaspete
Lapte Degresat, CălduțLapte Degresat, Călduț
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
6
Se pune deasupra ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Supa De Usturoi Prajita, NediluataCu Supa De Usturoi Prajita, Nediluata
7
Stropiți cu untul rămas peste pui și stropiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
PătrunjelPătrunjel
(folositi Mai Putin Daca Carnatii Sunt Sarati)(folositi Mai Putin Daca Carnatii Sunt Sarati)
8
Coaceți descoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când puiul devine maro auriu și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crustă De Plăcintă Pentru Preparate AdânciCrustă De Plăcintă Pentru Preparate Adânci
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista