Chardon de pui al bunicii
Chardonul de pui al bunicii este un fel principal care servește 8. O porție conține 283 de calorii, 30 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Un amestec de pesmet, sare și piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 65%. Rețete similare includ caserola de pui a bunicii, supa mea de pui este mai bună decât cea a bunicii și caserola de pui a bunicii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron puțin adânc, bate oul cu sare, piper și 1 linguriță de usturoi pudră. Într-un vas separat, amestecați pesmetul cu 1 linguriță de praf de usturoi și parmezan. Pus deoparte.
Amestecați untul topit și sucul de lămâie.
Turnați aproximativ 2/3 din amestecul de unt în fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci. Înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Întindeți ciupercile într-un strat uniform pe fundul vasului. Înmuiați fiecare piept de pui în amestecul de ouă, apoi în amestecul de pesmet.
Se pune deasupra ciupercilor.
Stropiți cu untul rămas peste pui și stropiți cu pătrunjel.
Coaceți descoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când puiul devine maro auriu și sucul curge limpede.