Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ciorba mediteraneană. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.59 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă cu zaruri mici, bietă elvețiană, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată Mediteraneană, Turcia Mediteraneană Cu Brânză Elvețiană Peste Mămăligă, și Fasole albă fiartă cu Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați tulpinile de smog din frunze. Tăiați gros tulpinile și puneți-le deoparte; tăiați frunzele transversal în benzi late de 1 inch și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu până la sclipire, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, hamsiile și stafidele și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Stafide
Ceapă
4
Adăugați caperele și usturoiul și gătiți, amestecând des, până când usturoiul este parfumat și ușor rumenit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Usturoi
5
Adăugați tulpinile de smog rezervate și gătiți până încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
6
Adăugați frunzele de smog și gătiți, amestecând frunzele cu clești, până se ofilesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă măslinele, nucile de pin și sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.