Chard elvețian și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita
Rețeta de ciorbă elvețiană și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita ar putea satisface pofta ta indiană în jur 45 minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 105 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, cățel de usturoi, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chard elvețian cu mere crocante, Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant, și Rulouri Elvețiene De Bietă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de 1 litru la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează (365 km f pe termometrul cu grăsimi adânci), apoi prăjiți șalotele în 3 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Transferați ca prăjit cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, răspândind uniform, apoi răciți.
Gatiti frunzele de smog intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Transferați cu clești într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Înjumătățiți fiecare frunză pe lungime, aruncând Coasta.
Așezați 1 lingură de șalotă la 1 capăt al unei benzi de smog și înfășurați ferm, formând o formă de trabuc. Faceți încă 15 rulouri în același mod.
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare de mare folosind un mortar și pistil (sau tocați și zdrobiți cu un cuțit mare și greu). Pur coriandru cu pastă de usturoi și 1/4 cană de iaurt într-un blender, răzuind ocazional părțile laterale.
Se transferă într-un castron și se amestecă restul de 3/4 cană de iaurt.
Serviți rulouri de bietă cu raita.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Cadru Band of Stones Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner]()
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.