Chard elvețian și Ricotta Crostata necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 559 calorii, 20g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,34 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chard elvețian, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Penne cu Chard elvețian și Ricotta, Omleta Ricottan cu Chard elvețian, și Ricottan și paste elvețiene.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați făina, parmezanul, mascarpone, sarea, cayenne și untul în vasul unui robot de bucătărie și puls, puls, puls, până când pare foarte uscat și sfărâmicios-ceea ce îmi place să numesc etapa parmezanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouăle și pulsul până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Scoateți aluatul din robotul de bucătărie și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Înveliți Generos o tigaie mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul a devenit maro auriu și este foarte aromat îndepărtați-l și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați tulpinile elvețiene, prazul și 2 până la 3 linguri de apă și condimentați cu sare. Când apa s-a evaporat și tulpinile și prazul sunt moi, adăugați frunzele. Condimentează frunzele cu sare și sotează până sunt foarte moi și ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scoateți de pe foc și lăsați chardul elvețian să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
9
Într-un castron mare combinați ricotta, parmezanul, ouăle, cayenne și amestecul de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă pentru a combina bine. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar (va fi). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
11
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să se încălzească timp de aproximativ 10 până la 15 minute, acest lucru va face mult mai ușor să se rostogolească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Praf o suprafață mare de lucru curată cu făină și rotiți aluatul într-un cerc mare de aproximativ 1/4 până la 1/8 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Transferați aluatul pe o foaie mare încercați căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
15
Așezați aluatul plat, nu vă faceți griji cu privire la consola laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Puneți umplutura într-un cerc mare în centrul aluatului rulat, lăsând o margine de aluat de 3 până la 4 inci de-a lungul marginii exterioare. Îndoiți aluatul în jurul umpluturii pentru a face o "plăcintă în formă liberă".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
17
Ungeți partea superioară a aluatului cu spălarea ouălor și coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este fermă, maro aurie și strălucitoare, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute înainte de feliere, acest lucru îi va permite să se ridice pentru o feliere mai ușoară.