Chard Elvețian Tzatziki (Dip De Iaurt)
Reteta Swiss Chard Tzatziki (Dip iaurt) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 57 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes are 43 de fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei de măsline extravirgin, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Chard Elvețian Tzatziki, Salată Elvețiană cu iaurt cu usturoi, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 aduceți la fierbere o cratiță de 1 sau 2 litri, pe jumătate umplută cu apă.
Adăugați frunzele de bietă tocate. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3-5 minute. În timp ce ciorba se gătește, pregătiți un castron cu apă cu gheață pentru o baie de gheață. Când ciorba este gătită, strecurați-o printr-o strecurătoare cu plasă fină și puneți-o în baia de gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge și se lasă deoparte.2 folosind mortar și pistil, măcinați usturoiul și sarea într-o pastă. Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați iaurtul, mătgul, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie și ardeiul cayenne. Pune deoparte.3
Tăiați pâinea pita în triunghiuri și așezați-o într-un singur strat într-o tigaie de fierbere (utilizați o tigaie robustă, nu o foaie de prăjituri sau foaia de prăjituri se va deforma).
Stropiți ulei de măsline pe o parte a panelor de pita. Folosiți o perie de patiserie pentru a întinde uleiul de măsline mai uniform.
Așezați într-un pui de carne. Se fierbe timp de 5 minute sau până când pâinea pita începe să se prăjească.
Scoateți și lăsați să se răcească un minut.
Serviți tzatziki cu pene de pita.