Chard elvețian gătit de două ori al lui Fuchsia Dunlop (Hui Gua Niu Pi Cai)

Chard elvețian gătit de două ori de la Fuchsia Dunlop (hui Gua Niu Pi Cai) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 113 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, verdeață de ceapă de primăvară, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Fidea zhajiang a lui Fuchsia Dunlop (Zha Jiang Mian), Puiul rece al lui Fuchsia Dunlop cu un sos picant Sichuanese (Liang Ban Ji), și Somon gătit lent cu napi și Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele de smog verde închis din tulpini. Fixați fiecare tulpină în câteva bucăți, ceea ce vă va permite să îndepărtați și să aruncați bucățile strânse, așa cum ați face cu țelina.
Aduceți o oală cu apă la fiert, adăugați tulpinile și fierbeți aproximativ trei minute, până se înmoaie.
Adăugați frunzele de culoare verde închis și fierbeți încă un minut până când sunt și ele fierte.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece.
Strângeți coaja uscată, apoi tăiați-o în lungimi mușcate.
Se toarnă uleiul într-un wok condimentat peste o flacără medie, se învârte, apoi se adaugă pasta de fasole chilli și se prăjește până când miroase delicios și uleiul este bogat roșu.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și fasolea neagră și mai prăjiți câteva clipe până când le puteți mirosi parfumurile. Apoi adăugați bulionul, aduceți la fierbere, adăugați bietul și amestecați până când este din nou fierbinte.
La final, amestecați țelina, coriandrul și ceapa de primăvară, amestecați de câteva ori, apoi serviți.