Chard elvețian fiert în unt Shiitake
Chard elvețian fiert în unt Shiitake este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de cimbru, sare și piper kosher, bietă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Bietă Elvețiană Cu Unt Shiitake, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Supă Shiitake-și-Swiss-Chard cu tăiței tăiați manual pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, acoperiți bietul cu apă rece. Rotiți-l pentru a îndepărta toată nisipul, apoi ridicați-l într-o strecurătoare. Repetați dacă smogul este foarte murdar. (Nu—l învârtiți uscat-doriți ca apa să se agațe de frunze.)
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Înainte ca untul să se topească complet, adăugați shiitakes și cimbru. Condimentează cu puțină sare și gătește doar până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Reduceți focul la minim și adăugați bietul. Gatiti, amestecand usor ocazional, pana cand se inmoaie si se usuca, aproximativ 4 minute. Ridicați focul la mare și gătiți, amestecând ocazional, până când verdeața este foarte fragedă și aproape tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute.
Adăugați restul de 2 linguri de unt și gătiți, amestecând, până când untul se topește și verdele sunt glazurate, cu aproximativ 3 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.