Chard elvețian cu șalotă crocantă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, Ciorba Elvețiană cu șalotă crocantă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.38 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 211 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oțet de sherry, bietă elvețiană, sare și piper kosher și șalotă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chard Elvețian Cu Șalotă, Ciorbă Elvețiană sotată cu șalotă și migdale, și Prăjituri crocante cu brânză elvețiană cu spanac cu cremă de Mascarpone.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, încălziți 2 căni de ulei la 325 de grade F.
Într-un castron, aruncați feliile de șalotă cu făina. Testați o felie de șalotă pentru a vă asigura că uleiul este suficient de fierbinte pentru a prăji șalotele. Prăjiți-le în loturi mici până se rumenesc, îndepărtându-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Încălziți o tigaie mare și adăugați 1 lingură de ulei. Când uleiul începe să fumeze, adăugați tulpinile de smog elvețian și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Transferați într-un castron de servire.
Încălziți uleiul rămas și sotati rapid frunzele până se "ofilesc", 1 până la 2 minute.
Combinați în castron cu tulpinile. Se amestecă uleiul de măsline și oțetul de sherry. Sus cu șalotii.