Chard elvețian cu șalotă crocantă

Chard elvețian cu șalotă crocantă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, Ciorba Elvețiană cu șalotă crocantă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.38 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 211 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oțet de sherry, bietă elvețiană, sare și piper kosher și șalotă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chard Elvețian Cu Șalotă, Ciorbă Elvețiană sotată cu șalotă și migdale, și Prăjituri crocante cu brânză elvețiană cu spanac cu cremă de Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, încălziți 2 căni de ulei la 325 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-un castron, aruncați feliile de șalotă cu făina. Testați o felie de șalotă pentru a vă asigura că uleiul este suficient de fierbinte pentru a prăji șalotele. Prăjiți-le în loturi mici până se rumenesc, îndepărtându-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare și adăugați 1 lingură de ulei. Când uleiul începe să fumeze, adăugați tulpinile de smog elvețian și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți uleiul rămas și sotati rapid frunzele până se "ofilesc", 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Combinați în castron cu tulpinile. Se amestecă uleiul de măsline și oțetul de sherry. Sus cu șalotii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista