Chard elvețian cu stafide și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bietă Elvețiană cu stafide și nuci de pin. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.98 pe portie. O porție conține 309 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de stafide aurii, bietă elvețiană, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Chard elvețian cu stafide și nuci de pin, Chard Elvețian Cu Stafide Și Nuci De Pin, și Chard elvețian cu nuci de pin și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți frunzele de smog din tulpini, apoi tocați grosolan tulpinile și frunzele separat.
Prăjiți nucile în ulei într - o oală grea largă de 6 până la 8 litri la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii, 1 1/2 până la 2 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare.
Gatiti ceapa in uleiul ramas in oala, amestecand ocazional, 1 minut, apoi adaugati tulpinile de smog si gatiti, amestecand ocazional, 2 minute.
Adăugați stafide și 1/2 cană de apă și fierbeți, acoperite, până când tulpinile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați frunzele de smog și restul de 1/2 cană de apă și fierbeți, parțial acoperite, amestecând ocazional, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește presărat cu nuci.