Chard elvețian cu oțet condimentat fierbinte
Chard elvețian cu oțet condimentat fierbinte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 60 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați verdeață, apă, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 92%. Rețete similare sunt Ciorbă Elvețiană cu slănină afumată și oțet jalape Olico, Friptură Elvețiană Condimentată, și Paste cu fenicul fiert, Chard și oțet Balsamic.
Instrucțiuni
Pierceți ardeii cu o furculiță.
Combinați ardeii, oțetul, cimbrul și usturoiul într-un borcan de sticlă; lăsați să stea 2 până la 3 zile. Se strecoară oțet condimentat înainte de servire.
Îndepărtați tulpinile și coastele centrale din ciorba elvețiană și spălați bine frunzele.
Combinați ciorba elvețiană și apa într-un cuptor olandez mare; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Se servește cu oțetul condimentat.