Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chard curcubeu picant cu slănină și Polentan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, șalotă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Brânză Curcubeu Cu Slănină Și Măr, Salată Caldă De Brânză Curcubeu Cu Slănină Și Măr, și Somon înnegrit cu Polentan brânzos și piersică picantă + Salsa de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti mamaliga cu sare ca pachetul direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Sare
2
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Aruncați grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu. Gătiți șalotele, usturoiul și coastele de bietă până se înmoaie, 4 minute. Se amestecă frunzele de smog, fulgii de chile și 1/3 cană de apă. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Chard Elvețian
Apă
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Amestecați untul și brânza în Mămăligă și lingura în boluri. Aruncați ciorba cu oțet și lingură peste mămăligă. Zdrobiți slănina și presărați deasupra.