Chard consistent, Pancetta și Quiche Pecorino

Rețeta Chard copios, Pancetta și Quiche Pecorino este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ouă, o nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Pecorino, Pancettan Și Crutoane, Bucatini cu Pancetta, Pecorino și piper, și Risotto De Dovleac Cu Pancettan Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o placă de plăcintă cu piecrust. Andocați și coaceți până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Între timp, adăugați pancetta într-o tigaie mare saut cu față dreaptă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată și pancetta începe să fie crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați bietul și condimentați cu sare, piper și un vârf de nucșoară măcinată. Gatiti, amestecand des, pana cand smogul se ofileste si tigaia este uscata, cu 5 pana la 8 minute mai mult.
Împrăștiați smogul și pancetta peste crustă. Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle, laptele, CR aproxormme fra FRA și Pecorino. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă amestecul peste bietă și se întoarce la cuptor până când quiche-ul abia este setat (Centrul ar trebui să se agite în continuare) și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, 25 până la 30 de minute. Se lasă să se răcească ușor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.