Char la grătar cu aururi Yukon și gust de ceapă roșie-roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Char la grătar cu Yukon Golds și roșii-ceapă roșie savurați o încercare. Această rețetă servește 4 și costă 6,08 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Aururi Yukon cu unt de șalotă, Vermont Cheddar Piure Yukon Aururi, și Lasagna Proaspătă Cu Pesto, Yukon Golds & Swiss Chard.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa într-un castron mic; adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Scurgere. Pune deoparte.
4
Aranjați fileurile de pește într-un singur strat pe o farfurie mare căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Lăsați să stea, neacoperit, la frigider timp de 1 oră (pentru a permite suprafeței să se usuce).
6
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Puneți cartofii într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra cartofilor; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se scurge; se răcește ușor.
9
Tăiați cartofii în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
10
Combinați cartofii, cimbru, 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron, aruncând pentru a acoperi. Filetați cartofii pe frigarui de 4 (6 inci) cu laturile tăiate orientate spre exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cartofi
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Bol
11
Combinați ceapa, restul de 1 lingură de ulei, 1/8 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper, roșii, mentă, capere, oțet și muștar într-un castron; aruncați ușor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Muștar
Oțet
Capere
Piper
Ceapă
Mentă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Presărați 3/8 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
13
Așezați peștele și cartofii, tăiați părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți cartofii 6 minute fără să vă întoarceți. Pește la grătar 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cartofi
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Serviți pește cu cartofi; deasupra cu gust de roșii-ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Savurează
Tomate
Ceapă
Pește
15
Alegere durabilă: Arctic char este o alegere sănătoasă; puteți folosi și somon sălbatic din Alaska în locul său.