Char Arctic ars cu Broccolini, măsline și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carbon Arctic ars cu Broccolini, măsline și usturoi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 376 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână broccolini, file de cărbune arctic, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Char Arctic Ars Cu Broccolini, Măsline Și Usturoi, Carbon Arctic ars cu compot Kumquat, și Seared Arctic Char Role De Mână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați broccolini și amestecați 1 minut.
Se toarnă 1/2 cană de apă peste, se acoperă și se gătește doar până când broccolini este crocant-fraged și apa se evaporă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde. Se amestecă măslinele și 2 lingurițe de coajă de portocală.
Transferați amestecul în castron; puneți deoparte (nu curățați tigaia).
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Presărați peștele cu sare și piper.
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este crocantă, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele și gătiți doar până când peștele este opac în centru, cu aproximativ 2 1/2 minute mai mult.
Transferați pe plăci. Întoarceți amestecul de broccolini în aceeași tigaie pentru a se încălzi; se amestecă 1 lingură de oțet balsamic. Condimentează după gust cu sare și piper. Amestec de lingură peste pește.
Stropiți ușor peștele cu ulei și 1 lingură de oțet (sau mai mult, dacă doriți).
Se presară cu restul de 1 linguriță de coajă de portocală tăiată și se servește.