Chana Masala (năut și roșii)

Chana Masala (năut și roșii)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Chana Masala (naut și roșii). Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 564 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de frunze de dafin, apă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Chana Masala Sandwich-năut Sandwich / Easy Sandwich s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 6 litri sau o oală mare și grea la foc mediu; sotati ceapa pana devine translucida, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie și se parfumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați 1/4 cană de apă, coriandru, boia de ardei, ghimbir, turmeric, piper cayenne, piper negru și scorțișoară în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
4
Se amestecă năutul, roșiile în suc, restul de 1/2 cană de apă și frunza de dafin în amestecul de ceapă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când aromele s-au amestecat, aproximativ 10 minute. Se amestecă laptele de cocos în amestecul de năut și roșii; se fierbe încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Lapte De CocosLapte De Cocos
NăutNăut
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
CeapăCeapă
ApăApă
5
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Fram vinuri Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista