Chana Masala

Chana Masala
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Chana Masala ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați năut, ulei de măsline, turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Kala Chana curry , cum să faci punjabi Kala Chana masala.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și saut până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și continuați să sotati până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați nautul, garam masala, turmericul, ghimbirul, roșiile, sucul de lămâie și aproximativ 1/4 cană de apă. Se aduce la foc mic, apoi se gătește la foc mediu-mic timp de 10 minute, amestecând frecvent. Acesta ar trebui să fie umed și stewlike, dar nu supă; adăugați puțină apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
TurmericTurmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se amestecă coriandrul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Serviți singur în boluri puțin adânci sau peste un bob fiert fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Vegan Express

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista