Chalupas de porc
Chalupas de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 16 porții cu 308 calorii , 23 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 446 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pudră de chili, chimen măcinat, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 96% . Carne de porc Mole , Cotlete de porc cu ananas la grătar și Po Boys cu burtă de porc cu oțet Habenero și maioneza cu miere de muștar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-un aragaz lent acoperit cu spray de gătit. Într-un castron separat, amestecați fasolea, 2 cutii de ardei iute, praf de chili, chimen, sare, oregano și pudră de usturoi.
Turnați întregul amestec peste friptură și adăugați suficientă apă, astfel încât friptura să fie în mare parte acoperită. Agitați puțin friptura pentru a obține puțin din lichidul de dedesubt.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore. Verificați după aproximativ 5 ore pentru a vă asigura că fasolea nu a absorbit tot lichidul.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar câte 1 cană odată. Folosiți suficient pentru a împiedica uscarea fasolei.
Când friptura este fragedă cu furculița, scoateți-o din aragazul lent și puneți-o pe o masă de tăiat.
Scoateți orice os și grăsimea, apoi tăiați cu furculițele. Reveniți în aragazul lent și amestecați cutia rămasă de ardei iute verzi.
Se încălzește și se servește cu tortilla de făină și toppingurile tale preferate.