Chai Shortbread
Dacă 6 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Chai Shortbread ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 36. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați o picătură de piper, o picătură de cuișoare măcinate, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați 10 moduri de a găti cu prăjituri Chai Plus Chai Shortbread cu sare de mare, Shortbread Masala Chai, și Chai Chocolate Chip Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin piper), amestecând bine cu un tel.
Puneți zahărul și untul într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină (amestecul va apărea sfărâmicios).
Presărați aluatul cu 1 lingură de apă cu gheață; aruncați cu o furculiță. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați aluatul în bușteni de 2 (6 inci lungime); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 1 oră sau până când este foarte ferm.
Preîncălziți cuptorul la 37
Desfaceți buștenii de aluat. Tăiați cu grijă fiecare buștean în 18 felii folosind un cuțit zimțat.
Așezați cercuri de aluat la 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 10 minute. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.