Chai Mix

Chai Mix
Chai Mix ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 41 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceai instant, zahăr pudră, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Clătite de proteine cu condimente de vanilie chai cu sirop de miere Chai (GF), 10 moduri de a găti cu prăjituri Chai Plus Chai Shortbread cu sare de mare, și Cupcakes Chai cu glazură Chai cu unt maro.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați laptele uscat, smântâna și zahărul pudră. Într-un alt castron mic, amestecați toate ingredientele rămase. Lapte lingură și amestecuri de ceai alternativ în borcan de 8 uncii, ambalare ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lapte PrafLapte Praf
Cremă De CafeaCremă De Cafea
LapteLapte
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Includeți aceste instrucțiuni pe pachet: pentru fiecare porție, puneți 1/4 cană Chai
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChaiChai
3
Se amestecă în ceașcă. Umpleți cu 8 uncii de apă foarte fierbinte. Pentru chai mai cremos, folosiți jumătate de lapte și jumătate de apă. Face 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
ChaiChai
LapteLapte

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista