Cezarul originar
Original Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 176 de calorii . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 76 de cenți per porție . Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute . Dacă aveți ulei de porumb, maioneză, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 60% . Rețete similare includ Salată Cezar clasică , Salată Caesar Barnaby și Salată Cezar cu trufe negre .
Instrucțiuni
Dressing: Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert la foc mediu-mare.
Adăugați ouăle și gătiți timp de 5 minute.
Scoateți ouăle din apă și lăsați-le deoparte până se răcesc suficient pentru a fi manipulate.
Scoateți cojile și tăiați fiecare ou în jumătate.
Pune gălbenușurile într-un blender (gălbenușurile vor fi încă puțin moi).
Adăugați maioneza, sosul Worcestershire, sosul de friptură, sosul iute și oțetul. Pulsați până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, stropiți cu ulei și amestecați până la omogenizare. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Puneți salata verde și brânza într-un castron de salată de lemn.
Adăugați dressingul și amestecați ușor pentru a acoperi.
Nota bucătarului: Păstrați albușurile fierte pentru a face salată de ouă, dacă doriți.