Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Ceviche de somon. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 249 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de avocado, ulei de măsline extravirgin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Ceviche De Somon, Ceviche De Somon, și Ceviche De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare de sticlă sau plastic, dizolvați zahărul, sarea și pasta de chili în sucul de lămâie. Condimentează cu piper și chimen. Se amestecă uleiul de măsline, usturoiul, ceapa, roșiile și coriandrul. Se amestecă ușor somonul, apoi se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a servi, scurgeți excesul de lichid din somon, apoi amestecați ușor feliile de avocado și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.