Ceviche de scoici pe prăjituri de Paste negre cu salsa de coriandru
Rețeta Ceviche de scoici pe prăjituri de Paste negre cu Salsan de coriandru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, jalapeincloro chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de Crab cu Salsa de coriandru, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa, sucurile, jalapele și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Braconați scoicile în 4 litri de apă sărată care fierbe, amestecând ocazional, până când sunt fierte (scoicile ar trebui să fie opace cu centrele ușor roz), aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Apă
3
Scurgeți scoicile și aruncați ușor cu marinada. Marinați scoici, acoperite și răcite, 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1
Fierbeți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt fierte, 1 până la 2 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare. Clătiți scurt sub apă curentă rece pentru a opri gătitul (nu răciți complet pastele) și scurgeți bine. Aruncați pastele cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul de măsline sau vegetal de 1/4 inch într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Formați prăjituri aruncând câteva șuvițe de paste ușor ghemuite într-o măsură de 1 lingură pentru a o umple și inversând lingura în ulei, aplatizând ușor tortul, dacă este necesar. (Dacă firele din castron devin prea lipicioase pentru a fi manipulate, amestecați puțină apă rezervată pentru paste, câte 1 linguriță. Aveți nevoie de niște amidon din paste pentru a ține tortul împreună, dar nu doriți ca firele să se ude.) Gătiți prăjituri, câte 4, până când sunt crocante, 45 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Condimentați prăjiturile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Apă
Amidon
Măsline
Paste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
1
Înmuiați ceapa în apă rece pentru a acoperi 20 de minute, apoi scurgeți și clătiți bine. Se amestecă împreună ceapa, cilantro, tomatillos, roșii, jalapeincloro și sare și se răcește, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
Ceapă
Apă
Sare
1
Ridicați scoicile din marinată și puneți 1 deasupra fiecărei prăjituri de paste. Se acoperă cu salsa și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Paste
Dientes De Ajo
1
* Prăjiturile cu paste pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Ceviche poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Salsa este cea mai bună atunci când este făcută cu cel mult 2 ore înainte de servire.