Ceviche de creveți servit în nucă de cocos

Ceviche de creveți servit în nucă de cocos
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Ceviche de creveți servit în nuci de cocos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 339 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare sud-americană. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ceapă, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Încercați Ceviche de Camar cu Coco (Coconut Shrimp Ceviche), Ceviche de Camaron (Cocktail de creveți ceviche), și CREVEȚI COLUMBIENI CEVICHE (CEVICHE DE CAMARONES) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți ceviche: puneți o oală mare cu apă la foc mare și adăugați lămâia, usturoiul, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea, după gust. Când vine vorba de fierbere, adăugați creveții și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Lăsați creveții să braconeze doar până când sunt gătite, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Scoateți creveții într-o tigaie și refrigerați. Când sunt reci, tăiați-le în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Combinați laptele de nucă de cocos, sucul de lămâie, ceapa, ardeii iute și cilantro într-un bol mare și condimentați-l cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați creveții răciți și lăsați-i să se marineze, la frigider, aproximativ 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
6
Pregătiți cojile de nucă de cocos: luați un ciocan și loviți nuca de cocos în mod repetat (nu prea tare) în jurul ecuatorului său, întorcând nuca de cocos în mână. În cele din urmă se va împărți în 2 jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
7
Scurgeți lichidul din nucă de cocos.
1
Se toarnă sarea pe un platou mare și se cuibăresc jumătățile de nucă de cocos în sare, astfel încât să stea în poziție verticală. Împărțiți ceviche-ul între jumătățile de nucă de cocos; garnisiți cu picături de suc de lămâie, ulei de măsline și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista